Prijswinnaar Japan bekend!

Gepubliceerd op 07 oktober 2018 door Niels Hendrix

Ook dit Formule 1-seizoen maak je elke Grand Prix kans op een mooie prijs, door mee te spelen met onze prijsvraag. Je vindt de button onderaan op Verstappen.nl. 

Bij de zeventiende ronde van de door Verstappen.nl in samenwerking met de Max Verstappen webshop opgezette prijsvraag, viel een grijze Red Bull Racing rugzak en de nieuwe Red Bull Racing lifestyle cap (t.w.v. in totaal € 84,90) te winnen. Er dongen 472 deelnemers mee. Inmiddels is de prijsvraag voor USA al geopend.

De snelste raceronde van Max tijdens de wedstrijd in Japan moest worden voorspeld. In de 50e ronde noteerde de Nederlandse Aston Martin Red Bull Racing-coureur een 1:33.367 als zijn snelste rondetijd tijdens zijn race. Met 1:33.372 zat Sandor van Seeventer daar maar vijf duizendsten van een seconde van af. Hij is dan ook de terechte winnaar, na een gokje gewaagd te hebben via onze prijsvraag

“Bedank, daar ben ik erg blij mee”, laat de prijswinnaar ons weten. Hij volgt de Formule 1 en Max al jaren. “Ik speel bijna altijd mee met de prijsvraag. Af en toe zat ik er al dicht bij.” Sandor vervolgt over Max en de race in Japan: “Max doet het hartstikke goed en blijft zich zowel buiten als op de baan goed ontwikkelen. Zijn aanvallende race stijl vind ik schitterend en dat er af en toe race-incidenten zijn, vind ik erbij horen. De veiligheid moet altijd voorop staan, maar soms vind ik de straffen die uitgedeeld worden onnodig en niet consequent. Ik kijk in ieder geval alweer uit naar de volgende race.”

Niet gewonnen? Via de Verstappen webshop is direct alle merchandise te bestellen. Naast de Max-producten zijn eveneens Red Bull Racing items beschikbaar, ook voor dames en kinderen.

Vragen over de merchandise? Neem dan via www.verstappenshop.nl contact op met de Verstappen webshop, waar ze je graag verder helpen!