Prijswinnaar Rusland bekend!

Gepubliceerd op 01 oktober 2018 door Niels Hendrix

Ook dit Formule 1-seizoen maak je elke Grand Prix kans op een mooie prijs, door mee te spelen met onze prijsvraag. Je vindt de button onderaan op Verstappen.nl. 

Bij de zestiende ronde van de door Verstappen.nl in samenwerking met de Max Verstappen webshop opgezette prijsvraag, viel een Red Bull Racing 2018 softshell jas (t.w.v. € 139,95) te winnen. Er dongen 588 deelnemers mee. Inmiddels is de prijsvraag voor Japan al geopend.

De snelste raceronde van Max tijdens de wedstrijd in Rusland moest worden voorspeld. In de 45e ronde noteerde de Nederlandse Aston Martin Red Bull Racing-coureur een 1:36.283 als zijn snelste rondetijd tijdens zijn race. Met 1:36.281 zat Luca Lodder daar maar twee duizendsten van een seconde van af. Hij is dan ook de terechte winnaar, na een gokje gewaagd te hebben via onze prijsvraag

“Super, ik ben echt blij met deze softshell jas”, aldus Luca, die al Formule 1 keek voordat Max debuteerde. “Daarna heeft Max een andere twist aan Formule 1 gegeven. Hij laat dingen zien die weinig coureurs weten te presteren.” De prijswinnaar heeft een keer de vrije trainingen op Spa-Francorchamps gezien. “Dat was erg tof en onvergetelijk. Net als de race in Rusland, die vond ik ook erg cool. Met Max die in de eerste ronde van P19 naar P12 schoot en een paar ronden later zelfs de race leidde, als kers op de taart. Max doet het erg goed: hij strijdt nu mee voor de vijfde en misschien wel de derde plek in het kampioenschap. Hopelijk blijft hij zo doorgaan en rijden als een kampioen. Want dat is hij!”

Niet gewonnen? Via de Verstappen webshop is direct alle merchandise te bestellen. Naast de Max-producten zijn eveneens Red Bull Racing items beschikbaar, ook voor dames en kinderen.

Vragen over de merchandise? Neem dan via www.verstappenshop.nl contact op met de Verstappen webshop, waar ze je graag verder helpen!