Max, van harte met je 21e verjaardag!

Gepubliceerd op 30 september 2018 door Niels Hendrix

Net als vorig jaar viert Max Verstappen ook dit jaar zijn verjaardag op een circuit. Nu niet op Sepang in Maleisië, maar op Sochi Autodrom in Rusland. Veel tijd om daar bij stil te staan heeft de Nederlander echter niet, want vanmiddag staat de Grand Prix op het programma en enkele uren na de race zit hij alweer in het vliegtuig richting zijn appartement in Monaco.

De 21e verjaardag van Max gaat natuurlijk desondanks niet ongemerkt voorbij. Na een warm welkom inclusief gezang bij binnenkomst in de paddock trakteerde Aston Martin Red Bull Racing de jarige op een fraaie taart in de vorm van de helm van Max. Onder de cadeautjes zat – toepasselijk – een set matroesjka poppetjes, beschilderd met hoogtepunten uit zijn racecarrière.

Die mag er overigens zijn, want met zijn 21 jaar heeft Max al 75 Grand Prix starts achter zijn naam staan en heeft hij vier keer gewonnen, zeventien keer het podium behaald, vier snelste ronden gereden, is hij vier maal van de eerste startrij vertrokken en heeft hij elf races aan de leiding gelegen.

Namens het voltallige team achter Verstappen.nl wensen wij Max een fantastische 21e verjaardag en een succesvol jaar toe! Mocht je zelf een felicitatie aan Max willen overbrengen dan kan dat door hieronder te reageren.

Klik hier voor de prijsvraag van de Grand Prix van Rusland en win een Red Bull Racing 2018 softshell!