Prijswinnaar Singapore bekend!

Gepubliceerd op 17 september 2018 door Niels Hendrix

Ook dit Formule 1-seizoen maak je elke Grand Prix kans op een mooie prijs, door mee te spelen met onze prijsvraag. Je vindt de button onderaan op Verstappen.nl. 

Bij de vijftiende ronde van de door Verstappen.nl in samenwerking met de Max Verstappen webshop opgezette prijsvraag, viel de nieuwe MV polo 33 plus een MV RBR korte joggingbroek (t.w.v. in totaal € 89,90) te winnen. Er dongen 549 deelnemers mee. Inmiddels is de prijsvraag voor Rusland al geopend.

De snelste raceronde van Max tijdens de wedstrijd in Singapore moest worden voorspeld. In de 54e ronde noteerde de Nederlandse Aston Martin Red Bull Racing-coureur een 1:43.345 als zijn snelste rondetijd tijdens zijn race. Met 1:43.333 zat Maikel van den Eijnde daar maar twaalf duizendsten van een seconde van af. Hij is dan ook de terechte winnaar, na een gokje gewaagd te hebben via onze prijsvraag

“Wat leuk!”, reageert Maikel blij. Hij volgt de Formule 1 sinds de jaren negentig en keek destijds voor Jos. “In 2001 en 2003 heb ik de Grands Prix op de Nürburgring bezocht. Wat een geweldige ervaring was dat met de toen nog gillende V10’s.” Nadat Jos de Formule 1 verliet, volgde Maikel nog de A1GP, maar verslapte daarna de interesse.

“Totdat Max in 2015 bij Toro Rosso instapte en ik weer helemaal in de ban van de Formule 1 raakte. Want dankzij Max is er weer spanning en sensatie op de baan en af en toe een traan bij een mooie zege!” De race op Spa-Francorchamps werd de afgelopen twee jaar bezocht en volgend jaar staat Hockenheim op de planning. Maikel besluit: “Ik hoop op nog twintig spannende Formule 1-jaren met Max en hopelijk een paar kampioenschappen voor hem! Ik zal er in ieder van gaan genieten!”

Niet gewonnen? Via de Verstappen webshop is direct alle merchandise te bestellen. Naast de Max-producten zijn eveneens Red Bull Racing items beschikbaar, ook voor dames en kinderen.

Vragen over de merchandise? Neem dan via www.verstappenshop.nl contact op met de Verstappen webshop, waar ze je graag verder helpen!