Prijswinnaars Italië bekend!

Gepubliceerd op 03 september 2018 door Niels Hendrix

Ook dit Formule 1-seizoen maak je elke Grand Prix kans op een mooie prijs, door mee te spelen met onze prijsvraag. Je vindt de button onderaan op Verstappen.nl. 

Bij de veertiende ronde van de door Verstappen.nl in samenwerking met de Max Verstappen webshop opgezette prijsvraag, viel een gesigneerde oranje Max Verstappen driver cap 2018 (t.w.v. € 39,95) te winnen. Er dongen 625 deelnemers mee. Inmiddels is de prijsvraag voor Singapore al geopend.

De snelste raceronde van Max tijdens de wedstrijd in Italië moest worden voorspeld. In de 41e ronde noteerde de Nederlandse Aston Martin Red Bull Racing-coureur een 1:23.609 als zijn snelste rondetijd tijdens zijn race. Met 1:23.606 en 1:23.612 zaten zowel Wim de Baar als Marieke Michels daar maar drie duizendsten van een seconde van af. Beiden zijn in dit geval uitgeroepen tot terechte winnaar, na een gokje gewaagd te hebben via onze prijsvraag

“Wat ontzettend leuk dat ik een gesigneerde oranje cap gewonnen heb”, reageert Wim blij. Hij is een fervent volger van de koningsklasse van de autosport. “Ik ben al meer dan 25 jaar gek van de Formule 1, maar sinds Max meerijdt is het nog lekkerder om alles te volgen.” Wim was er eind augustus live bij, toen Max in België een podiumplek pakte. “Al sinds 2005 gaan we elk jaar naar de Grand Prix in Spa en daarnaast eens per jaar naar een andere Europese wedstrijd.”

De andere winnaar, Marieke, laat weten: “Ik doe elke race mee met de prijsvraag. Fijn dat ik er nu eens een keer écht heel dichtbij zit. Ik kijk al heel lang Formule 1: in de tijd van Jos Verstappen wat intensiever en sinds Max meedoet zit ik uiteraard ook weer elke race op het puntje van mijn stoel.” Ze vervolgt: “Zelfs als ik op vakantie ben probeer ik te kijken. Zo heb ik Max vorig jaar zien winnen in Maleisië, terwijl ik aan een rondreis door Zuid-Afrika bezig was. En als ik geen beelden kan zien, volg ik de races via de F1-app en een live blog. Dat is bijna nog spannender!”

Niet gewonnen? Via de Verstappen webshop is direct alle merchandise te bestellen. Naast de Max-producten zijn eveneens Red Bull Racing items beschikbaar, ook voor dames en kinderen.

Vragen over de merchandise? Neem dan via www.verstappenshop.nl contact op met de Verstappen webshop, waar ze je graag verder helpen!