Prijswinnaar België bekend!

Gepubliceerd op 27 augustus 2018 door Niels Hendrix

Ook dit Formule 1-seizoen maak je elke Grand Prix kans op een mooie prijs, door mee te spelen met onze prijsvraag. Je vindt de button onderaan op Verstappen.nl. 

Bij de dertiende ronde van de door Verstappen.nl in samenwerking met de Max Verstappen webshop opgezette prijsvraag, viel de nieuwe MV polo 33 plus een MV RBR korte joggingbroek (t.w.v. in totaal € 89,90) te winnen. Er dongen 491 deelnemers mee. Inmiddels is de prijsvraag voor Italië al geopend.

De snelste raceronde van Max tijdens de wedstrijd in België moest worden voorspeld. In de 36e ronde noteerde de Nederlandse Aston Martin Red Bull Racing-coureur een 1:46.946 als zijn snelste rondetijd tijdens zijn race. Met 1:46.948 zat Wouter Wouters daar maar twee duizendsten van een seconde van af. Hij is dan ook de terechte winnaar, na een gokje gewaagd te hebben via onze prijsvraag

“Ik ben blij te horen dat ik de winnaar ben van deze editie van de prijsvraag”, aldus Wouter. “Toevallig ben ik dit weekend voor de eerste keer naar een Formule 1-race van Max geweest en ik heb er ontzettend van genoten. Niet alleen van de race uiteraard, maar ook van de gehele dagen in het algemeen.”

Wouter vervolgt: “Ik volg Max nu ongeveer drie jaar en beleef veel plezier aan zijn manier van racen. Het is spectaculair en gedurfd en dat maakt het allemaal net even wat leuker en spannender. Ik hoop dus dat Max alle negatieve kritiek naast zich neerlegt en op zijn eigen manier zijn races rijdt.”

Niet gewonnen? Via de Verstappen webshop is direct alle merchandise te bestellen. Naast de Max-producten zijn eveneens Red Bull Racing items beschikbaar, ook voor dames en kinderen.

Vragen over de merchandise? Neem dan via www.verstappenshop.nl contact op met de Verstappen webshop, waar ze je graag verder helpen!