Nieuw bewijs aangaande Ayrton Senna's crash op Imola in 1994...

Gepubliceerd op 16 februari 1997 door John ter Meer

Nieuw bewijs aangaande Ayrton Senna's crash op Imola in 1994 suggereert dat hij mogelijk gecrashed zou zijn door afval van een eerder ongeluk op het circuit. Op een foto van de Franse fotograaf Paul-Henri Cabier die vandaag is gepubliceerd in de Sunday Times is een klein brokstukje te zien in het pad van Senna's auto net voor het punt waar hij er af spinde. Het nieuwe bewijs kan een keerpunt betekenen in de rechtzaak die is aangespannen tegen Frank Williams en twee andere leden van het team en die volgende week dient.

Stewart rijder Jan Magnussen is gisteren tijdens het testen op Estoril gecrashed. Hij had een lichte verwonding aan zijn been waarvoor hij in het ziekenhuis moest worden gehecht. Dezelfde dag nog keerde hij al weer terug bij zijn team.

De maart-editie van F1 Racing magazine ligt vanaf 18 februari in de winkel. In dit nummer vind je onder andere een compleet verslag van de shake-down test van Jos zijn nieuwe Tyrrell en meer informatie over het team. Als bonus zit in het nummer een poster van Jos in zijn nieuwe Tyrrell.