Prijswinnaar Hongarije bekend!

Gepubliceerd op 30 juli 2018 door Niels Hendrix

Ook dit Formule 1-seizoen maak je elke Grand Prix kans op een mooie prijs, door mee te spelen met onze prijsvraag. Je vindt de button onderaan op Verstappen.nl. 

Bij de twaalfde ronde van de door Verstappen.nl in samenwerking met de Max Verstappen webshop opgezette prijsvraag, viel een grijze Max Verstappen cap plus Red Bull can holder met blikje (t.w.v. in totaal € 49,90) te winnen. Er dongen 430 deelnemers mee. Inmiddels is de prijsvraag voor België al geopend.

De snelste raceronde van Max tijdens de wedstrijd in Hongarije moest worden voorspeld. In de 5e ronde noteerde de Nederlandse Aston Martin Red Bull Racing-coureur een 1:23.985 als zijn snelste rondetijd tijdens zijn race, voor het noodlot toesloeg en de power unit de geest gaf. Met 1:24.200 zat Benny van der Aa daar 215 duizendsten van een seconde van af. Hij is dan ook de terechte winnaar, na een gokje gewaagd te hebben via onze prijsvraag

“Ik ben geheel verbaasd dat ik heb gewonnen”, steekt de prijswinnaar van wel. “Net als dat ik verbaasd ben over het uitvallen van Max, al na vijf ronden. Heel erg jammer dat het niet zo heeft mogen zijn.” Benny is al sinds de jaren tachtig een frequent kijker van Formule 1-races. “Sinds ik de Formule 1 volg, zie ik uiteraard graag mooie races met voldoende actie. Van Max verwacht ik op Spa-Francorchamps wel weer een paar mooie manoeuvres.” 

Niet gewonnen? Via de Verstappen webshop is direct alle merchandise te bestellen. Naast de Max-producten zijn eveneens Red Bull Racing items beschikbaar, ook voor dames en kinderen.

Vragen over de merchandise? Neem dan via www.verstappenshop.nl contact op met de Verstappen webshop, waar ze je graag verder helpen!