Prijswinnaars Duitsland bekend!

Gepubliceerd op 24 juli 2018 door Niels Hendrix

Ook dit Formule 1-seizoen maak je elke Grand Prix kans op een mooie prijs, door mee te spelen met onze prijsvraag. Je vindt de button onderaan op Verstappen.nl. 

Bij de elfde ronde van de door Verstappen.nl in samenwerking met de Max Verstappen webshop opgezette prijsvraag, viel een Max Verstappen driver cap plus Red Bull can holder met blikje (t.w.v. in totaal € 49,90) te winnen. Er dongen 457 deelnemers mee. Inmiddels is de prijsvraag voor Hongarije al geopend.

De snelste raceronde van Max tijdens de wedstrijd in Duitsland moest worden voorspeld. In de 66e ronde noteerde de Nederlandse Aston Martin Red Bull Racing-coureur een 1:15.852 als zijn snelste rondetijd tijdens zijn race. Met 1:15.847 zaten zowel Alexander Daems als Daisy Bijsterveld daar maar vijf duizendsten van een seconde van af! Beiden zijn dan ook de terechte winnaars, na een gokje gewaagd te hebben via onze prijsvraag

“Wat een leuk nieuws”, reageert Daisy enthousiast als ze hoort dat ze gewonnen heeft. Ze blijkt het ‘racevirus’ van Patty overgedragen te hebben gekregen. “Ik wil daarom graag mijn mede racefan bedanken voor het introduceren van de Formule 1 in mijn leven. Ondertussen hebben we heel wat mooie momenten mogen delen, waaronder de winst live in Oostenrijk… en dat er nog maar vele zeges mogen volgen! Maar daar twijfel ik niet aan met een supertalent zoals Max. Bedankt voor het uitbreiden van mijn Max-collectie en #KeepPushing!” 

Alexander, de andere prijswinnaar, volgt de Formule 1 al jaren. “Deze topklasse in de autosport blijft mij toch altijd fascineren. De entourage, spanning, strategische afwegingen, snelheden en weloverwogen risico's tijdens de races maken het toch altijd erg leuk om te volgen. Daarnaast is het natuurlijk altijd mooi om te zien dat een landgenoot het zo goed doet. Dat wij Nederlanders - na Jos, Christijan en Robert - nu mogen genieten van een racetalent als Max is natuurlijk fantastisch.”

Alexander vervolgt: “Ik hoop dan ook dat wij de komende tien jaar zeker nog kunnen blijven genieten van Max zijn successen, mooie inhaalmanoeuvres, overwinningen en ongetwijfeld die wereldtitel die nog gaat volgen. En hopelijk weten de diverse organisatoren de Formule 1 binnenkort ook naar Nederland halen. Hoe mooi zou het zijn als ik daar live met mijn twee zoons bij aanwezig kan zijn!”

Niet gewonnen? Via de Verstappen webshop is direct alle merchandise te bestellen. Naast de Max-producten zijn eveneens Red Bull Racing items beschikbaar, ook voor dames en kinderen.

Vragen over de merchandise? Neem dan via www.verstappenshop.nl contact op met de Verstappen webshop, waar ze je graag verder helpen!