Prijswinnaar Groot-Brittannië bekend!

Gepubliceerd op 09 juli 2018 door Niels Hendrix

Ook dit Formule 1-seizoen maak je elke Grand Prix kans op een mooie prijs, door mee te spelen met onze prijsvraag. Je vindt de button onderaan op Verstappen.nl. 

Bij de tiende ronde van de door Verstappen.nl in samenwerking met de Max Verstappen webshop opgezette prijsvraag, viel een Max Verstappen pakket - bestaande uit een badlakenlunchbox en schoolbeker - (t.w.v. in totaal € 37,97) te winnen. Er dongen 466 deelnemers mee. Inmiddels is de prijsvraag voor Duitsland al geopend.

De snelste raceronde van Max tijdens de wedstrijd in Groot-Brittannië moest worden voorspeld. In de 42e ronde noteerde de Nederlandse Aston Martin Red Bull Racing-coureur een 1:32.007 als zijn snelste rondetijd tijdens zijn race. Met 1:32.032 zat Joury Jansen daar maar 25 duizendsten van een seconde van af! Hij is dan ook de terechte winnaar, na een gokje gewaagd te hebben via onze prijsvraag

“Sinds er geruchten gingen dat de jonge Max Verstappen Formule 1 zou gaan rijden, volg ik hem”, vertelt Joury. “Al die discussies over zijn leeftijd en onervarenheid… en Max liet direct vanaf zijn eerste race zien dat hij anders was dan gedacht. Hij rijdt altijd maximaal en gaat vol voor elke kleine kans. Wat dat betreft bezorgen de beelden van de race in Brazilië 2016 mij nog steeds kippenvel. De inhaalrace, het lef en het uit de muur houden van zijn auto op het rechte stuk. Fenomenaal!”

Over de race op Silverstone, vertelt de prijswinnaar: “Het was een mooie race. Het gevecht na de eerste safetycar, tussen Kimi en Max, was waanzinnig. Mooi om te zien hoe Max Kimi direct terugpakt. Wel jammer dat hij de finish niet heeft gehaald. Maar wat betreft de laatste races heeft Max laten zien dat hij in een goeie flow zit en dat we nog vele spannende gevechten kunnen verwachten.” Joury besluit: “Ik ben ervan overtuigd dat Max lekker bij Red Bull moet blijven. Daar wordt hij binnen drie jaar ‘gewoon’ kampioen mee.”

Niet gewonnen? Via de Verstappen webshop is direct alle merchandise te bestellen. Naast de Max-producten zijn eveneens Red Bull Racing items beschikbaar, ook voor dames en kinderen.

Vragen over de merchandise? Neem dan via www.verstappenshop.nl contact op met de Verstappen webshop, waar ze je graag verder helpen!