Prijswinnaar Oostenrijk bekend!

Gepubliceerd op 04 juli 2018 door Niels Hendrix

Ook dit Formule 1-seizoen maak je elke Grand Prix kans op een mooie prijs, door mee te spelen met onze prijsvraag. Je vindt de button onderaan op Verstappen.nl. 

Bij de negende ronde van de door Verstappen.nl in samenwerking met de Max Verstappen webshop opgezette prijsvraag, viel een Red Bull Racing teamline polo (t.w.v. €69,95) - verkrijgbaar voor herendames en kids - te winnen. Er dongen 562 deelnemers mee. Inmiddels is de prijsvraag voor Groot-Brittannië al geopend.

De snelste raceronde van Max tijdens de wedstrijd in Oostenrijk moest worden voorspeld. In de 70e ronde noteerde de Nederlandse Aston Martin Red Bull Racing-coureur een 1:07.442 als zijn snelste rondetijd tijdens zijn race. Met 1:07.463 zat Wouter Dekkers daar maar 21 duizendsten van een seconde van af! Hij is dan ook de terechte winnaar, na een gokje gewaagd te hebben via onze prijsvraag

“Super dat ik gewonnen heb”, steekt Wouter van wal. Hij volgt de Formule 1 al sinds 1994, toen Jos debuteerde. “Ik heb wel eens een race laten schieten, maar sinds Max in de Formule 1 rijdt, volg ik weer alles. Ik zou ook graag weer eens een Grand Prix bezoeken, om Max live aan het werk te zien.”

“De afgelopen race op de Red Bull Ring was echt spannend. Het was een super mooie overwinning van Max!” De prijswinnaar laat ten slotte weten: “Hopelijk trekt Max zich niets aan van wiens woorden dan ook en gaat hij lekker zo door. Ik vind het echt super om te zien wat hij allemaal klaarspeelt in de Formule 1. Dat is echt genieten!”

Niet gewonnen? Via de Verstappen webshop is direct alle merchandise te bestellen. Naast de Max-producten zijn eveneens Red Bull Racing items beschikbaar, ook voor dames en kinderen.

Vragen over de merchandise? Neem dan via www.verstappenshop.nl contact op met de Verstappen webshop, waar ze je graag verder helpen!