Max bezoekt fans op zijn Village: 'Kippenvel!'

Gepubliceerd op 30 juni 2018 door Niels Hendrix

Max Verstappen heeft zaterdagavond de fans op ‘zijn’ uitverkochte Village in Oostenrijk verrast met een bezoek. De Nederlander werd daar op het podium in de festivaltent ten overstaan van duizenden dolenthousiaste fans geïnterviewd door Olav Mol. “Een kippenvelmoment”, aldus Max.

De Max Verstappen Village, dat vergeleken kan worden met een festivalterrein inclusief slaapgelegenheden en alle denkbare faciliteiten, biedt tijdens de Grand Prix op de Red Bull Ring onderdak aan 4.500 fans. De sfeer op het twaalf hectare grote terrein is ongekend gemoedelijk en feestelijk. In totaal zijn er in Spielberg zelfs 13.000 Nederlandse fans die op de door SportStadion georganiseerde Max Verstappen Tribunes hun held aanmoedigen.

Hoe is het om zoveel fans te zien, Max? “Dat is echt super om te zien en motiveert me enorm. Het is ongelooflijk om zoveel oranje te zien, op het circuit en ook hier op de Max Verstappen Village. Het bezorgde me kippenvel toen ik op podium stond! Echt geweldig!”

Morgen kun je rekenen op veel steun, tijdens de race. “Ik ben gemotiveerd om goed resultaat neer te zetten, ook voor alle fans, en hopelijk gaat dat ook gebeuren”, vervolgt Max. “Het zal niet de makkelijkste race worden, maar we starten vierde dus er is een kans om op het podium te komen. Ik ga m’n best doen.”

Klik hier voor meer foto’s!