Prijswinnaar Frankrijk bekend!

Gepubliceerd op 25 juni 2018 door Niels Hendrix

Ook dit Formule 1-seizoen maak je elke Grand Prix kans op een mooie prijs, door mee te spelen met onze prijsvraag. Je vindt de button onderaan op Verstappen.nl. 

Bij de achtste ronde van de door Verstappen.nl in samenwerking met de Max Verstappen webshop opgezette prijsvraag, viel het nieuwe grijze Max Verstappen t-shirt en de grijze Max Verstappen cap (t.w.v. in totaal €74,90) te winnen. Er dongen 445 deelnemers mee. Inmiddels is de prijsvraag voor Oostenrijk al geopend.

De snelste raceronde van Max tijdens de wedstrijd in Frankrijk moest worden voorspeld. In de 47e ronde noteerde de Nederlandse Aston Martin Red Bull Racing-coureur een 1:34.275 als zijn snelste rondetijd tijdens zijn race. Met 1:34.274 zat Jesse Jonker daar maar één duizendste van een seconde van af! Hij is dan ook de terechte winnaar, na een gokje gewaagd te hebben via onze prijsvraag

“Geweldig dat ik de prijs heb gewonnen!”, laat Jesse weten. “Toen ik de rondetijd van Max op de livetiming zag, dacht ik ‘dit kan niet waar zijn’, maar het is geweldig dat ik er maar één duizendste vanaf zat.” De prijswinnaar, die Max sinds zijn Formule 1-debuut volgt, heeft Max op Circuit Zandvoort voor het eerst live aan het werk gezien. “Samen met mijn vader ben ik dit jaar op de fiets naar de Jumbo Racedagen geweest. Dat was mijn eerste live ervaring met de Formule 1 en hopelijk niet de laatste, want ik zou nog graag een keer naar een Grand Prix-weekend gaan.”

Jesse zegt tot besluit: “Ik hoop dat Max in de komende jaren veel Grands Prix gaat winnen en wereldkampioen wordt. Ik hoop ook heel erg dat het in 2019 en 2020 goed gaat met de Honda, want dat is wel spannend natuurlijk. Ik wens Max veel succes in de komende jaren, en ik hoop hem nog een keer te mogen ontmoeten.”

Niet gewonnen? Via de Verstappen webshop is direct alle merchandise te bestellen. Naast de Max-producten zijn eveneens Red Bull Racing items beschikbaar, ook voor dames en kinderen.

Vragen over de merchandise? Neem dan via www.verstappenshop.nl contact op met de Verstappen webshop, waar ze je graag verder helpen!