scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Horner na GP Frankrijk: 'Sterk begin van triple-header'

Gepubliceerd op 24 juni 2018 door Bryan van Berlo

Christian Horner, teambaas van Aston Martin Red Bull Racing, laat na de Grand Prix van Frankrijk weten: “Al met al was het een vermakelijke Grand Prix. We zijn blij een mooie hoeveelheid punten en een podium aan ons eerste optreden in Paul Ricard te hebben overgehouden. Max maakte het goede weekend compleet met een sterke race en een podiumplek, dat na zijn derde plek in Canada het tweede achter elkaar is. Bij de start wist hij de botsing tussen Sebastian en Valtteri in bocht één te ontwijken. Hierna kon hij vanaf de tweede plek een goede, foutloze race rijden.”

“Het was jammer dat bij Daniel twee elementen van zijn voorvleugel halverwege de race beschadigd raakten. Waarschijnlijk kwam dit door het in contact komen met wat resterende brokstukken. Het moet frustrerend voor hem zijn geweest, aangezien hij op koers lag voor een podiumplek.“

“Samenvattend hebben we met de Franse Grand Prix een sterk begin gemaakt aan de triple-header. We gaan direct door naar onze thuisrace op de Red Bull Ring in Oostenrijk, waar we competitief hopen te zijn en het gevecht aan te kunnen gaan met de leiders.”