scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Horner na kwalifcatie op Paul Ricard: 'Beste wat we konden verwachten'

Gepubliceerd op 23 juni 2018 door Julien Lemmen

Voor het team van Aston Martin Red Bull Racing zat er tijdens de kwalificatie voor de Grand Prix van Frankrijk niet meer in dan de vierde stek voor Max Verstappen en de vijfde stek voor Daniel Ricciardo. Teambaas Christian Horner laat na afloop van de kwalificatie weten: “Om met onze auto’s als vierde en vijfde te eindigen is het beste wat we konden verwachten hier op Paul Ricard. Na in de ochtend tijdens de derde vrije training bijna niet te hebben gereden door de regen, zou het in de kwalificatie altijd lastig worden om Ferrari en Mercedes het vuur aan de schenen te kunnen leggen."

"Met Max op de tweede startrij en Daniel daar vlak achter, allebei op de superzachte banden, in tegenstelling tot Sebastian Vettel op ultrasofts daarvoor, zal het interessant worden om te zien hoe de race zich ontwikkelt en of we voor Sebastian kunnen geraken. Het weer zou ook een rol kunnen spelen en dan kan er natuurlijk van alles gebeuren."

Klik hier voor de prijsvraag van de Grand Prix van Frankrijk en win het nieuwe grijze Max Verstappen t-shirt en de grijze Max Verstappen cap!