Uitverkocht Max Verstappen Village tijdens Grand Prix Oostenrijk 2018

Gepubliceerd op 20 juni 2018 door Niels Hendrix

Tijdens het Grand Prix weekend in Oostenrijk van woensdag 27 juni tot en met maandag 2 juli 2018, worden Nederlandse fans verwelkomd in de ‘Max Verstappen Village’. Dit unieke concept biedt duizenden bezoekers een fantastisch samenkomen direct naast de Red Bull Ring en prefab overnachtingsmogelijkheden voor ruim 4500 fans. SportStadion heeft dit jaar nog groter uitgepakt, want behalve de Max Verstappen Village staan er dit jaar niet één maar twee Max Verstappen Tribunes, die plaats bieden aan in totaal 13.000 fans.

Na het ongekende succes van de Max Verstappen Tribunes in Oostenrijk en België van vorig jaar wordt de Grand Prix van Oostenrijk 2018 het toneel van de unieke Max Verstappen Village. De Max Verstappen Village verwelkomt duizenden enthousiaste F1-fans na een uitbundige dag op de Red Bull Ring.

Max-gekte in Spielberg
Max Verstappen: “Dit initiatief van SportStadion is super! De afgelopen jaren was de sfeer op de Max Verstappen Tribunes al geweldig, zo heb ik gezien. Dit jaar staat er in Oostenrijk een extra tribune en een heuse village, die beide uitverkocht zijn. En dat tijdens de thuisrace van Red Bull, echt top! Ik vind het altijd mooi om zoveel fans bijeen te zien en hoop in Spielberg een mooi resultaat te kunnen behalen.”

Ultieme fanbeleving
“Met de lancering van de eerste editie van de Max Verstappen Village laat SportStadion zien dat het komende jaren nog veel meer inzet op de ultieme fanbeleving gedurende een F1 weekend”, aldus Stefan van den Berg, Managing Director SportStadion.

Op de Max Verstappen Village is een grote festivaltent die van donderdag tot en met zondag geopend is tussen 13.00 - 01.00 uur. Het entertainmentprogramma bevat volop muziek, optredens en heeft allerlei verrassingen in petto. Het festivalterrein bestaat uit camping pitches en compleet ingerichte accommodaties. Er is een speciaal ingerichte lounge area waar gasten kunnen genieten van full service catering en andere faciliteiten.