Prijswinnaar Canada bekend!

Gepubliceerd op 12 juni 2018 door Niels Hendrix

Ook dit Formule 1-seizoen maak je elke Grand Prix kans op een mooie prijs, door mee te spelen met onze prijsvraag. Je vindt de button onderaan op Verstappen.nl. 

Bij de zevende ronde van de door Verstappen.nl in samenwerking met de Max Verstappen webshop opgezette prijsvraag, viel het nieuwe t-shirt en een paar schoenen uit de MV collection 2018 (t.w.v. in totaal €119,90) te winnen. Er dongen 552 deelnemers mee. Inmiddels is de prijsvraag voor Frankrijk al geopend.

De snelste raceronde van Max tijdens de wedstrijd in Canada moest worden voorspeld. In de 65e ronde noteerde de Nederlandse Aston Martin Red Bull Racing-coureur een 1:13.864 als zijn snelste rondetijd tijdens zijn race. Met 1:13.865 zat Eiko Stoter daar maar één duizendste van een seconde van af! Hij is dan ook de terechte winnaar, na een gokje gewaagd te hebben via onze prijsvraag

“Fantastisch, ik ben enorm blij”, laat Eiko weten. “Toen ik tijdens de race de snelste ronde van Max in beeld zag komen, was ik stomverbaasd. Ik zit er wel heel dicht bij!” Hij blijkt een fervent liefhebber van de Formule 1 en had Nigel Mansell en vooral Ayrton Senna als held. Daarna kwam Jos. “Met lidnummer 125 bij de fanclub van Jos Verstappen, was ik er vroeg bij, nog voor hij de Masters op Zandvoort won. Helaas heeft hij nooit het juiste materiaal gehad om voor topklasseringen te strijden, maar hij heeft wel mooie dingen laten zien. In 1994 was ik erbij in Hongarije toen hij zijn eerste podium haalde.“

“Automatisch krijg je dan ook de geboorte van Max mee via het clubblad Dutch Devil. Met de opkomst van internet werd het later gelukkig mogelijk om ook de carrière van Max te volgen. Dat hij zo jong de Formule 1 heeft bereikt, is natuurlijk uniek. Max is een heel bijzonder talent.” De prijswinnaar vervolgt: “Door Max zijn reglementen herschreven en door hem wordt de oude garde wakker geschud. Helaas zien niet alle ‘nieuwe fans’ dat en ik stoor me regelmatig aan commentaar van ‘succes-supporters’, die denken dat hij wel even kampioen wordt. Zij kijken wel, maar ze zien het blijkbaar niet! Maar deze periode in de Formule 1 heeft voor de echte Max fans nog heel veel moois te bieden.”

Niet gewonnen? Via de Verstappen webshop is direct alle merchandise te bestellen. Naast de Max-producten zijn eveneens Red Bull Racing items beschikbaar, ook voor dames en kinderen.

Vragen over de merchandise? Neem dan via www.verstappenshop.nl contact op met de Verstappen webshop, waar ze je graag verder helpen!