Prijswinnaar Monaco bekend!

Gepubliceerd op 28 mei 2018 door Niels Hendrix

Ook dit Formule 1-seizoen maak je elke Grand Prix kans op een mooie prijs, door mee te spelen met onze prijsvraag. Je vindt de button onderaan op Verstappen.nl. 

Bij de zesde ronde van de door Verstappen.nl in samenwerking met de Max Verstappen webshop opgezette prijsvraag, viel het nieuwe grijze Max Verstappen t-shirt - verkrijgbaar voor herendames en kinderen - en een Max Verstappen stickervel (t.w.v. in totaal €39,94) te winnen. Er dongen 394 deelnemers mee. Inmiddels is de prijsvraag voor Canada al geopend.

De snelste raceronde van Max tijdens de wedstrijd in Monaco moest worden voorspeld. In de 60e ronde noteerde de Nederlandse Aston Martin Red Bull Racing-coureur een 1:14.260 als zijn snelste rondetijd tijdens zijn race. Met 1:14.261 zat Ronald van Vliet daar maar één duizendste van een seconde van af! Hij is dan ook de terechte winnaar, na een gokje gewaagd te hebben via onze prijsvraag

“Het blijft altijd een gokje, maar super leuk dat ik heb gewonnen”, steekt de prijswinnaar van wal. In 1994 was Ronald op dertienjarige leeftijd voor het eerst bij een Grand Prix aanwezig. Sindsdien is hij Ferrari-fan, tot Max in de Formule 1 debuteerde en hij nu de races kijkt in Red Bull Racing-kleding. “Ik vind het geweldig dat Max de Formule 1 heeft gehaald. De races zijn zoveel leuker geworden door hem. In Monaco was het zonde van het foutje in de derde vrije training, anders had Max zijn race er heel anders uitgezien. Desondanks heeft Max wel een gecontroleerde race gereden en het beste eruit gehaald.”

“De laatste tijd zit het soms tegen, maar Max is en blijft een natuurtalent. Met een beetje geduld en rust komt het allemaal goed, daar ben ik van overtuigd.” Ronald heeft tenslotte ook nog een advies voor Max: “Als je ooit in de toekomst gaat switchen van team, zou ik je adviseren om naar Ferrari te gaan. Dan kan ik mijn oude shirtjes ook weer aan!”

Niet gewonnen? Via de Verstappen webshop is direct alle merchandise te bestellen. Naast de Max-producten zijn eveneens Red Bull Racing items beschikbaar, ook voor dames en kinderen.

Vragen over de merchandise? Neem dan via www.verstappenshop.nl contact op met de Verstappen webshop, waar ze je graag verder helpen!