Verstappenshop.nl presenteert: de MV collection 2018

Gepubliceerd op 18 mei 2018 door Niels Hendrix

Ook in 2018 is de speciale en exclusieve MV collection verkrijgbaar bij Verstappenshop.nl én in de Max Verstappen store. De collectie bestaat dit jaar uit een t-shirt, polo, vest en schoenen. Uiteraard vind je op alle items het Max Verstappen logo terug. Dit jaar staat ook het bekende startnummer 33 op de kleding (behalve op de schoenen), alsook het Red Bull Racing en Puma logo. Verder is ook de kleur oranje subtiel in alle kleding van de MV collection verwerkt. Echte merchandise voor Max Verstappen fans dus!

Bekijk hier de nieuwe MV collection 2018!

Verkrijgbaar in de Verstappenshop.nl merchandise trailers tijdens de Jumbo Racedagen in Zandvoort
De oplettende kijker zal Max in deze nieuwe kledinglijn gespot hebben in de TV-commercials van Jumbo ter promotie van de Racedagen op Circuit Zandvoort. Tijdens dit grootste F1-evenement van Nederland is de nieuwe MV collection verkrijgbaar. Daarnaast vind je er Red Bull Racing team kleding en driver caps. Ook vind je er een lunchbox, drinkbeker en pop-up drinkfles, die Verstappenshop.nl recent in samenwerking met Max heeft gelanceerd.

Zoek je 100% officiële merchandise van Red Bull Racing en Max Verstappen? Bezoek dan een van de drie merchandise trailers die tijdens de Jumbo Racedagen in Zandvoort staan. Je vindt ze op het Jumbo Familieplein 1 en 2 en in het Formula 1 Paddock. Kom je met de trein? Bezoek dan de merchandise trailer bij het NS station. Hieronder vind je de verschillende locaties waar de officiële merchandise verkrijgbaar is.