Max bij The Great Run: 'Zoals altijd in Hongarije was 't publiek dolenthousiast'

Gepubliceerd op 01 mei 2018 door Niels Hendrix

Het Aston Martin Red Bull Racing demo team heeft enkele favoriete evenementen, zoals The Great Run, het jaarlijkse festival in mei in Budapest. Dit jaar gaf Max Verstappen de RBR8 de sporen door de straten van Budapest, tijdens twee showruns. De Nederlander gaf met de kampioenschap winnende V8-aangedreven auto een repertoire van donuts, burnouts en runs op hoge snelheid weg voor een 200.000 koppig publiek.

“Het was een mooie dag en ik heb er echt van genoten”, aldus Max. “Er was enorm veel publiek en zoals altijd in Hongarije, waren ze dolenthousiast. Ik vind het leuk om in de RB8 te rijden. Hij klinkt schitterend en het is een geweldige auto om donuts mee te maken!”

“Gelukkig was het weer vandaag goed en dat helpt altijd”, vervolgt Max. “Ik denk dat we een mooie show hebben gegeven, zowel op de grond als met de vliegtuigen en helicopters van de Flying Bulls. Het was echt super om vandaag in Budapest te zijn.”

Max nam ook even plaats in een PlaySeat om het een paar ronden op de Hungaroring op te nemen tegen een lokale gamer. Nu staat het meer serieuze werk te wachten in de simulator in Milton Keynes, ter voorbereiding op de Grand Prix van Spanje van volgende week.

De eerstevolgende Formule 1-demo die Max Verstappen weggeeft zal op 20 en 21 mei voor thuispubliek zijn, tijdens de Jumbo Racedagen op Circuit Zandvoort. Duinkaarten voor de Jumbo Racedagen zijn gratis en exclusief beschikbaar bij aanschaf van actieproducten bij Jumbo. Tribune- en F1-Paddock kaarten en speciale VIP-tickets voor de Max Verstappen Paddock Club zijn verkrijgbaar op www.circuitzandvoort.nl.