Prijswinnaar Azerbeidzjan bekend!

Gepubliceerd op 30 april 2018 door Niels Hendrix

Ook dit Formule 1-seizoen maak je elke Grand Prix kans op een mooie prijs, door mee te spelen met onze prijsvraag. Je vindt de button onderaan op Verstappen.nl. 

Bij de vierde ronde van de door Verstappen.nl in samenwerking met de Max Verstappen webshop opgezette prijsvraag, viel een Max Verstappen oranje pakket bestaande uit de VER vlagVER sleutelhanger en VER lanyard (t.w.v. in totaal € 39,85) te winnen. Er dongen 444 deelnemers mee. Inmiddels is de prijsvraag voor Spanje al geopend.

De snelste raceronde van Max tijdens de wedstrijd in Azerbeidzjan moest worden voorspeld. In de 31e ronde noteerde de Nederlandse Aston Martin Red Bull Racing-coureur een 1:45.771 als zijn snelste rondetijd tijdens zijn race. Met 1:45.773 zat Mirjam Kraak daar maar 2 duizendsten van een seconde van af! Zij is dan ook de terechte winnaar, na een gokje gewaagd te hebben via onze prijsvraag

“Ik ben blij met mijn prijs, maar had hem liever niet gewonnen. Max had zeker nog snellere rondes gereden als hij de race had kunnen uitrijden”, laat Mirjam weten. Ze heeft desondanks van de race genoten: “Vooral de gevechten tussen Max en Ricciardo waren fantastisch, daar kijk je het voor. Erg jammer dat het dan zo af moet lopen, maar dit was ook wel een beetje te verwachten en in mijn ogen had het team na de bandenwissels moeten ingrijpen en teamorders uit moeten delen. Je weet dat zowel Max als Ricciardo geen millimeter toegeven op elkaar.”

De prijswinnaar is vorig jaar naar de GP van Spanje geweest. Ze vertelt: “Het was een fantastische ervaring om zo’n heel weekend van dichtbij mee te maken en de auto’s van dichtbij te zien. Wat mij vooral opviel, was hoe mooi en soepel Max rijdt. Hij heeft de mooiste rijstijl en het is oogstrelend om naar te kijken. En dat met die snelheid.”

“Wat ik Max wil meegeven, is ‘blijf wie je bent’. We genieten van jou en van je acties op de baan, ondanks dat het niet altijd gaat zoals we graag zouden willen. Dit is je kracht en op deze manier ben je gekomen waar je nu staat. Het komt goed.” Daar voegt Mirjam tenslotte aan toe: “Voor de fans, wees trots op onze Max, altijd, wat er ook gebeurt. We mogen als Nederlanders trots zijn dat we zo’n sportman in ons midden hebben.”

Niet gewonnen? Via de Verstappen webshop is direct alle merchandise te bestellen. Naast de Max-producten zijn eveneens Red Bull Racing items beschikbaar, ook voor dames en kinderen.

Vragen over de merchandise? Neem dan via www.verstappenshop.nl contact op met de Verstappen webshop, waar ze je graag verder helpen!