Prijswinnaar China bekend!

Gepubliceerd op 16 april 2018 door Niels Hendrix

Ook dit Formule 1-seizoen maak je elke Grand Prix kans op een mooie prijs, door mee te spelen met onze prijsvraag. Je vindt de button onderaan op Verstappen.nl. 

Bij de derde ronde van de door Verstappen.nl in samenwerking met de Max Verstappen webshop opgezette prijsvraag, viel een gesigneerde grijze Max Verstappen cap (t.w.v. € 39,95) te winnen. Er dongen 499 deelnemers mee. Inmiddels is de prijsvraag voor Azerbeidzjan al geopend.

De snelste raceronde van Max tijdens de wedstrijd in China moest worden voorspeld. In de 50e ronde noteerde de Nederlandse Aston Martin Red Bull Racing-coureur een 1:36.206 als zijn snelste rondetijd tijdens zijn race. Met 1:36.178 zat Daniel Monroy daar maar 28 duizendsten van een seconde van af. Hij is dan ook de terechte winnaar, na een gokje gewaagd te hebben via onze prijsvraag

Vanuit USA laat de van oorsprong uit Guatemala afkomstige prijswinnaar weten: “Ik ben Max gaan volgen toen hij bij Toro Rosso ging rijden, samen met Carlos Sainz. Dat werd mijn favoriete team en sindsdien ben ik fan van Max. Vorig jaar had ik het geluk hem in Abu Dhabi in Ferrari World tegen te komen, na afloop van het seizoen, en met hem op de foto te kunnen gaan.” Over de Chinese Grand Prix zegt Daniel tot besluit: “Ondanks zijn foutjes ben ik blij dat Max ons weer spektakel bood. Hij kan hier alleen maar van leren.”

Niet gewonnen? Via de Verstappen webshop is direct alle merchandise te bestellen. Naast de Max-producten zijn eveneens Red Bull Racing items beschikbaar, ook voor dames en kinderen.

Vragen over de merchandise? Neem dan via www.verstappenshop.nl contact op met de Verstappen webshop, waar ze je graag verder helpen!