Max Verstappen Tribune Hockenheim stroomt vol

Gepubliceerd op 14 april 2018 door Niels Hendrix

De populariteit van de jongste Formule 1-winnaar aller tijden is de laatste jaren explosief gestegen. Na zeges op de circuits in Spanje, Maleisië en Mexico is Max Verstappen inmiddels een gevestigde naam in de wereld van Formule 1. De verrichtingen van de Aston Martin Red Bull Racing-coureur worden over de hele wereld op de voet gevolgd door de Nederlandse fans. Max Verstappen is zelfs de enige coureur met zijn eigen tribunes op verschillende circuits. Er wordt door de media al gesproken van een heuse Max-mania.

Duizenden enthousiaste Max Verstappen-fans brengen dit seizoen een bezoek aan één van de Europese Formule 1-Grands Prix. De verwachting is dat de tribunes tijdens de Grand Prix in Oostenrijk, Groot-Brittannië, Duitsland en België afgeladen vol zullen zitten met oranje gekleurde fans. De Nederlandse fans hebben met de Max Verstappen Tribunes een eigen plek gekregen om als eenheid achter hun sportheld te staan.

Met de terugkeer van Hockenheim op de kalender kan een Max Verstappen Tribune tijdens de Grand Prix van Duitsland niet uitblijven. Met de geringe afstand naar het circuit verwacht SportStadion een toestroom van duizenden Nederlandse fans, die het circuit oranje zullen kleuren.

De kaartverkoop voor deze sfeervolle tribune gaat erg hard, dus het advies is om niet te lang te wachten als jij de race van Max Verstappen in Duitsland live wil meemaken vanaf de Max Verstappen Tribune. Tickets zijn inclusief oranje T-shirt en zijn beschikbaar via de website van SportStadion, de official travel partner van Max Verstappen