Prijswinnaar Bahrein bekend!

Gepubliceerd op 10 april 2018 door Niels Hendrix

Ook dit Formule 1-seizoen maak je elke Grand Prix kans op een mooie prijs, door mee te spelen met onze prijsvraag. Je vindt de button onderaan op Verstappen.nl. 

Bij de tweede ronde van de door Verstappen.nl in samenwerking met de Max Verstappen webshop opgezette prijsvraag, viel een gesigneerd F1 Jaarboek 2017 - Max Verstappen editie (t.w.v. € 34,95) te winnen. Er dongen 462 deelnemers mee. Inmiddels is de prijsvraag voor China al geopend: dit keer is de prijs een gesigneerde grijze Max Verstappen cap!

De snelste raceronde van Max tijdens de wedstrijd in Bahrein moest worden voorspeld. In de derde ronde noteerde de Nederlandse Aston Martin Red Bull Racing-coureur een 2:08.112 als zijn snelste rondetijd tijdens zijn te korte race. Met 1:42.420 zat Sophia Manrique daar ver van af, maar toch het dichtst bij. Zij is dan ook de terechte winnaar, na een gokje gewaagd te hebben via onze prijsvraag

Vanuit USA laat de prijswinnaar weten: “Ik volg Max al zijn hele Formule 1-carrière en ondanks dat zijn kwalificatie en race in Bahrein teleurstellend zijn verlopen, geloof ik dat dit seizoen goed voor hem uit gaat pakken en dat hij de jongste Formule 1 wereldkampioen ooit gaat worden!” Sophia, die alle social media kanalen van Max en Verstappen.nl volgt en ook de app heeft, besluit: “De RB14 ziet er dit jaar sterk uit en het is geweldig hoe positief Max is en hoeveel hij om zijn fans geeft!”

Niet gewonnen? Via de Verstappen webshop is direct alle merchandise te bestellen. Naast de Max-producten zijn eveneens Red Bull Racing items beschikbaar, ook voor dames en kinderen.

Vragen over de merchandise? Neem dan via www.verstappenshop.nl contact op met de Verstappen webshop, waar ze je graag verder helpen!