Accommodaties in de Max Verstappen Village nu te boeken

Gepubliceerd op 10 maart 2018 door Niels Hendrix

De testsessies in Barcelona zitten er op en de start van het Formule 1 seizoen is al op zondag 25 maart. Max Verstappen gaat dan zijn eerste racekunsten vertonen tijdens de Grand Prix van 2018 op het Albert Park Street Circuit in Australië.

Later dit seizoen, op zondag 1 juli 2018, staat de Grand Prix van Oostenrijk op het programma. Na het ongekende succes van de Max Verstappen Tribune, wordt de Grand Prix van Oostenrijk dit jaar het toneel van iets unieks: de Max Verstappen Village! Een fantastisch samenkomen van Max Verstappen-fans, direct naast de Red Bull Ring in Spielberg.

Eerder werd de Max Verstappen Village al aangekondigd en waren de campingplaatsen binnen no-time uitverkocht, maar nu is het ook mogelijk om een accommodatie te boeken. Eten, slapen, leven, maar ook entertainment in de omgeving. Dit zijn dé ingrediënten voor een unieke sportbelevenis. Wanneer jij in Spielberg arriveert, is je bed al voor je opgemaakt.

In de Village kun je kiezen voor vier verschillende accommodaties, namelijk ‘The Pits’, ‘Pole Position’, ‘The Pitlane’ en ‘The Paddock’. Voor meer informatie of het boeken van deze accommodaties kun je exclusief terecht bij SportStadion, de official travel partner van Max Verstappen.