scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Silverstone krijgt eigen Max Verstappen Tribune

Gepubliceerd op 05 maart 2018 door Niels Hendrix

Enkele weken geleden kwam het nieuws naar buiten dat er ook een sfeervolle Max Verstappen Tribune wordt opgebouwd in Hockenheim. SportStadion, organisator en officiële travel partner van Max Verstappen, maakt nu bekend dat de populaire tribune dit jaar ook geplaatst wordt bij de Grand Prix van Groot-Brittannië in Silverstone. 

Tickets voor de Max Verstappen Tribune zijn beschikbaar op de website van SportStadion.

De Max Verstappen Tribune staat dit seizoen al op de kalender in Spa-Francorchamps, Spielberg en Hockenheim. Maar nog nooit eerder kwam de unieke tribune naar Silverstone. Overal waar de Nederlandse Verstappen-fans komen, wordt er positief gereageerd door de internationale media. De altijd herkenbare en feestelijke Nederlanders worden geroemd om hun positieve bijdrage aan de sfeer tijdens de races van de jongste Formule 1-winnaar aller tijden. Met de komst van de Max Verstappen Tribune in Silverstone hebben de uitbundige Nederlandse fans weer een vaste plek gekregen om Max naar een mooi resultaat te juichen.

Het historische circuit van Silverstone, dat vroeger gebruikt werd als militaire luchthaven, ademt geschiedenis. In 1950 werd hier al de eerste officiële Formule 1-race gereden. Vandaag de dag is Silverstone daarmee de oudste Grand Prix op de kalender. Vanwege de snelheid van het circuit is Silverstone één van de meest geliefde circuits van veel Formule 1-coureurs.

Iedereen die een ticket voor de Max Verstappen Tribune aanschaft, ontvangt daarbij een oranje Max Verstappen Tribune T-shirt en een goodiebag met leuke items. Voor meer informatie kun je terecht op de website van SportStadion.