Hockenheim krijgt eigen Max Verstappen Tribune

Gepubliceerd op 05 februari 2018 door Niels Hendrix

Na de grote successen in Oostenrijk en België, komt er nu ook een Max Verstappen Tribune op het circuit van Hockenheim, zo maakte organisator SportStadion bekend. De kaarten voor deze Duitse Max Verstappen Tribune gaan per direct in de verkoop.

De successen van Max, die vorig jaar twee Grands Prix won, zorgen voor een grote toestroom aan fans. De Max Verstappen Tribunes in Oostenrijk en België zaten dan ook helemaal vol en beelden van deze feestende, oranje mensenmenigte gingen de hele wereld over. De Nederlandse fans worden geroemd om hun enthousiasme, passie en positieve bijdrage aan de sfeer op de Formule 1-circuits over de hele wereld.

 SportStadion, initiatiefnemer en de officiële travel partner van Max Verstappen, kondigde dus ook met de nodige trots aan dat het concept van de Max Verstappen Tribunes uitgebreid wordt naar de Hockenheimring. Er worden duizenden Nederlandse fans verwacht bij de Duitse Grand Prix, die op 22 juli verreden zal worden en vanuit Nederland goed bereikbaar is.

Zoals gezegd kan je nu al kaarten bestellen om deel uit te maken van deze bijzondere Formule 1-ervaring. Op de website van SportStadion vind je meer informatie en zijn de tickets voor de Max Verstappen Tribunes te boeken.