scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Schaalmodel 1:43 RB13 Maleisië 2017 - 2e F1 winst - verkrijgbaar!

Gepubliceerd op 15 december 2017 door Niels Hendrix

Dit is het officiële Minichamps schaalmodel van de RB13 waarin Max Verstappen soeverein naar de overwinning reed tijdens de Grand Prix van Maleisië. Na een fraaie inhaalactie op Lewis Hamilton reed Max ronde na ronde verder weg van zijn concurrenten. Resultaat: de tweede Formule 1-zege uit zijn carrière.

Dit 1:43 schaalmodel heeft enkele unieke kenmerken zoals nummer 33 op de haaienvin, extra groot #33 op de neus en een poppetje van Max, zoals hij in de cockpit stond in het parc ferme. 

Klik hier om de 1:43 RB13 Maleisië 2017 te bestellen!

1:18 RB13 GP van Australië 2017
In januari verwacht Verstappenshop.nl het nieuwe 1:18 model van de Grand Prix van Australië 2017. Deze zal aangekondigd worden via de nieuwsbrief van Verstappenshop.nl.

Profiteer nu van end of season acties
Bij veel schaalmodellen profiteer je tijdelijk van 1+1 gratis acties:
Bestel een 1:18 model en ontvang een 1:43 model naar keuze gratis.
Bestel een 1:43 model en ontvang een 1:8 model naar keuze gratis.

Je kunt voor schaalmodellen ook terecht in de officiële Max Verstappen store. Naast schaalmodellen vind je er alle Max Verstappen en Red Bull Racing merchandise, gecombineerd met unieke items die symbool staan voor de carrière van Max.

Vragen over de merchandise? Neem dan via www.verstappenshop.nl contact op met de Verstappen webshop, waar ze je graag verder helpen!

Update: Alle 1000 stuks van dit schaalmodel waren in 5 uur verkocht. Aangezien het een gelimiteerde oplage betreft, is dit model dus in principe uitverkocht, maar mogelijk komt er nog een enkele beschikbaar als er een order geannuleerd wordt. Houd daarvoor zelf de Verstappen webshop in de gaten.