Max na het seizoen: “Verheug me op bitterballen en friet speciaal”

Gepubliceerd op 27 november 2017 door Johan Peeters

Max Verstappen eindigde zijn laatste race van het seizoen op dezelfde plek als waarmee hij het lange seizoen in Melbourne was begonnen: P5. Direct na de race was de snelle Limburger daarover allerminst ontevreden. “Ik was positief verrast door de snelheid die we hadden en de balans was vandaag een stuk beter. Dat was positief. Maar hier kan je totaal niet inhalen. Je komt tot op een seconde en dan is het klaar."

Op maandagavond, een dag na de race, blikt Max in het programma Peptalk op Ziggo Sport terug op de race in Abu Dhabi en het seizoen 2017. Hij gaat, nu het seizoen erop zit, niet gelijk op vakantie en via Skype laat hij weten: "We moeten eerst nog testen hier in Abu Dhabi en daarna zijn er nog wat PR-dingetjes waar ik nog wel even mee bezig ben. En daarna gewoon even vakantie vieren, denk ik."

Veel verrassende dingen komen we ditmaal niet te weten. Het meest opmerkelijke is nog wel de vraag naar dingen waar hij na het seizoen het meest naar uitkijkt. Het antwoord van Max: “Eten, gedurende het seizoen ben ik op dieet, dus nu kan ik iets meer eten en ik verheug me op bitterballen en friet speciaal.”