Prijswinnaar Abu Dhabi bekend!

Gepubliceerd op 27 november 2017 door Niels Hendrix

Bij de twintigste ronde van de door Verstappen.nl in samenwerking met de Max Verstappen webshop opgezette prijsvraag, viel een Max Verstappen/Red Bull Racing jas te winnen. Er dongen 459 deelnemers mee.

De snelste raceronde van Max tijdens de wedstrijd in Abu Dhabi moest worden voorspeld. In de 43e ronde noteerde de Nederlandse Red Bull Racing-coureur een 1:42.028 als zijn snelste rondetijd tijdens de race. Met 1:42.033 zat Karen Butt daar maar vijf duizendsten van af! Zij is dan ook de terechte winnaar van de Max Verstappen/Red Bull Racing jas, na een gokje gewaagd te hebben via de vernieuwde prijsvraag

“Ik ben enorm blij verrast”, aldus Karen, die in het Engelse Jersey woont. Ze blijkt al haar hele leven een Formule 1-fan. “Mijn zoon en ik hebben Max sinds zijn debuut in de Formule 1 gesteund en we twijfelen er niet aan dat hij snel wereldkampioen zal worden. Max is de meest enerverende coureur sinds jaren, met echte vastberadenheid en lef.”

“Max heeft het maximale uit zijn auto gehaald”, zegt de prijswinnaar over de Grand Prix van Abu Dhabi. Ze vervolgt: “We zijn dit jaar naar Monaco geweest om hem te zien en plannen nu waar we hem in 2018 gaan aanmoedigen. Ik denk dat 2018 een geweldig jaar gaat worden voor Max en Red Bull Racing, door hopelijk de Mercedes dominantie te doorbreken. Go Max go!”

Niet gewonnen? Via de Verstappen webshop is direct alle merchandise te bestellen. Naast de Max-producten zijn eveneens Red Bull Racing items beschikbaar, ook voor dames en kinderen.

Vragen over de merchandise? Neem dan via www.verstappenshop.nl contact op met de Verstappen webshop, waar ze je graag verder helpen!