Gasly en Hartley blijven bij Toro Rosso in 2018

Gepubliceerd op 16 november 2017 door Julien Lemmen

Scuderia Toro Rosso heeft bekend gemaakt dat Pierre Gasly en Brendon Hartley ook in 2018 het rijderspaar zullen vormen voor het team uit Faenza. Beide coureurs maakten tijdens dit seizoen bij Toro Rosso hun debuut in de Formule 1, de 21-jarige Gasly in Maleisië en de 28-jarige Hartley in de Verenigde Staten.

Vanzelfsprekend zijn de Fransman en de Nieuw-Zeelander verheugd om voor volgend jaar een vast zitje te hebben bemachtigd: “Ik ben erg blij om voor Toro Rosso te mogen racen in 2018, voor mijn eerste volledige seizoen in de Formule 1”, vertelt Gasly. “Ik wil graag alle mensen bedanken die mij hebben geholpen: Red Bull, Toro Rosso, mijn familie en iedereen die mij in de opstapklassen gesteund heeft.”

Hartley voegt daaraan toe: “Het is geweldig om bevestigd te worden als rijder voor Toro Rosso voor volgend jaar. Het is erg mooi dat de verrassende kans die zich dit jaar voordeed, omgezet wordt in een Formule 1-zitje in 2018. Ik kon niet gelukkiger zijn. Ik wil Red Bull en Toro Rosso bedanken voor hun geloof in mij en het geven van een tweede kans. Dromen kunnen uitkomen.”