Overnachten in de Max Verstappen Village

Gepubliceerd op 16 november 2017 door Niels Hendrix

Na het ongekende succes van de Max Verstappen Tribune, wordt de Grand Prix van Oostenrijk volgend jaar het toneel van iets unieks: de Max Verstappen Village! Een fantastisch samenkomen van Max Verstappen-fans, direct naast de Red Bull Ring. De kaarten voor dit geweldige initiatief van SportStadion zijn nu beschikbaar!

Het succes van Max Verstappen en de grote schare Nederlandse fans die hem op de voet volgen, is niemand ontgaan. Op oranje tribunes geven de Nederlandse fans extra kleur aan het optreden van de jongste Grand Prix-winnaar aller tijden. De Max Verstappen Tribunes in Oostenrijk en België haalden de wereldpers en de massale toestroom van fans zorgt voor een geweldige sfeer op en naast de circuits.

Tijdens de Grand Prix van Oostenrijk van 2018 komt daar een nieuw, uniek initiatief bij: overnachten in de Max Verstappen Village. Op dit festivalterrein kunnen Max Verstappen-fans terecht met hun eigen caravan of tent, maar is er ook de mogelijkheid om gebruik te maken van prefab overnachtingsmogelijkheden. De campingplaatsen kun je nu al reserveren. De prefab mogelijkheden zullen vanaf januari te boeken zijn. Er zijn moderne sanitaire voorzieningen beschikbaar en is er ruimte voor catering en entertainment. Eet- en drinkgelegenheden zijn ruim voldoende aanwezig en natuurlijk zorgt muziek voor een mooie feeststemming!

De Max Verstappen Village ligt op loopafstand van de twee Max Verstappen Tribunes die de Red Bull Ring rijk is. Een groot parkeerterrein naast de Village zorgt ervoor dat je auto tijdens het Grand Prix weekend veilig staat.

De Max Verstappen Village is bedoeld voor iedereen: gezinnen met kinderen, vriendengroepen, koppels of individuen, iedereen is welkom! Er geldt een zogenaamd Village reglement, waarbij er overdag ruim voldoende plek is voor muziek en entertainment en waarbij de muziek na middernacht uit gaat. Voor de fans die tot in de kleine uurtjes door willen gaan, is er natuurlijk plek op het festivalterrein, of een andere locatie.

Achter de schermen wordt momenteel hard gewerkt aan verschillende verrassingselementen, allemaal bedoeld om de Max Verstappen Village een onvergetelijke plek te maken. Voor meer informatie of het boeken van tickets kun je exclusief terecht bij SportStadion, de official travel partner van Max Verstappen.