Het blijft stuivertje wisselen tussen Salo en Verstappen. Gisteren was...

Gepubliceerd op 08 februari 1997 door

Het blijft stuivertje wisselen tussen Salo en Verstappen. Gisteren was Jos de snellere van de twee. De Limburger zette een snelste tijd van 1m24.16s tegen een 1m24.43s van Salo. Het team had ook vandaag weinig technische problemen, alleen Jos had last van een onwillig differentieel. Gelukkig kon het team dit snel repareren zodat Jos weer snel de baan op kon. Jos vertelde dat hij door de problemen met het differentieel een paar keer spinde. Met het nieuwe exemplaar ging het beter. Hij was dan ook tevreden met de auto, vooral het koppel van de Ford motor stemde Jos tevreden.
Mika Salo was net als Jos goed te spreken over de auto. "Het weer was niet echt goed vrijdag. Het waaide hard en er was veel stof op de baan, maar het was gelukkig wel droog. Desondanks zijn we veel te weten gekomen over de auto. De auto reageert goed en de motor voelt sterk aan" aldus de Fin.

Vandaag zullen Jos en Mika allebei met nieuwe motoren een race afstand proberen af te leggen. Het team blijft tot maandag avond in Jerez testen. Daarna gaat het team terug naar Engeland on op vervolgens 18 februari weer verder te testen in Estoril.

De nieuwe teams, Lola en Stewart zijn niet alleen bezig met het testen van hun nieuwe auto's, ze testen ook hun nieuwe websites. Lola is te vinden op de sites van Lola Cars en sponsor Mastercard terwijl Stewart nog bezig is met het opzetten van een eigen site.