scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Dr. Harvey Postlethwaite overleden in Barcelona.

Gepubliceerd op 14 april 1999 door Verstappen Info Page

Gisteravond is Dr. Harvey Postlethwaite op 55 jarige leeftijd in Barcelona na een hartaanval overleden. Dr. Harvey Postlethwaite was een van de meest succesvolle ontwerpers in de formule 1 met veel innovatieve ideeën. Hij was betrokken bij veel teams in een carrière die meer dan 27 jaar omvatte. Na een lange tijd aan het team van Tyrrell verbonden te zijn geweest, ging hij naar Honda om het team voor te bereiden op hun terugkeer in de formule 1 in 2000.



Jos Verstappen zijn reactie, " Ik ben enorm aangeslagen door het nieuws van zijn overlijden. Ik had heel veel vertrouwen in hem en zijn team. Hij wist met zijn tomeloze energie en charisma het hele team tot grote hoogten te brengen. Daarnaast was het een heel prettig mens om mee samen te werken en had hij ook heel veel gevoel voor humor. Onze condoleances gaan uit naar zijn vrouw en kinderen." Aldus Jos.
I.v.m. het overlijden van Dr. Harvey Postlethwaite is de test op Barcelona gestopt. Ook de geplande tests, volgende week in Jerez gaan niet door.