Max aanwezig bij Red Bull Zeepkistenrace: “Niet remmen”

Gepubliceerd op 19 augustus 2017 door Johan Peeters

Op zaterdagmorgen heeft Max Verstappen acte de présence gegeven bij de Red Bull Zeepkistenrace op de Cauberg in het Limburgse Valkenburg. Als een van de juryleden mocht hij de creaties van de deelnemers beoordelen. “Ik let vooral op hoe ze gebouwd zijn, en dan niet alleen qua snelheid, ze moeten er ook nog goed uitzien. Sommigen zijn er puur voor de show en er zijn er ook bij die alleen maar gekomen zijn om te winnen. Het is leuk om te zien wat al deze deelnemers gebouwd hebben.”

Tijdens de eerste editie deed Max zelf nog mee, maar hij laat dat dit jaar over aan de overige deelnemers. Max vervolgt: “Aan de vorige editie heb ik een paar blauwe knieën overgehouden, dus heb ik voorgesteld het dit jaar maar niet te doen. Met de race op Spa voor de deur wil ik niks riskeren.” Op de vraag of hij de deelnemers een paar tips kon geven reageert de snelle Limburger gevat: “Niet remmen, de banden hard oppompen en proberen de snelheid erin te houden.”

Met de eerstvolgende Formule 1-race in aantocht is Max blij dat hij volgende week weer in de auto zit. ”Het hele seizoen verliep tot nu toe niet zoals we verwacht hadden, maar ik ga toch met een goed gevoel naar Spa. We hebben een paar updates op de auto en met de vele Nederlandse fans langs de baan hopen we dat het toch positief uitpakt.”

Na zijn bezoek aan de Red Bull Zeepkistenrace zal Max op zondag aanwezig zijn tijdens de DTM-races op Circuit Zandvoort, waar hij aan de winnende coureurs de trofeeën mag uitreiken. Daar is naast de baan een kans om de allerlaatste tickets te bemachtigen voor de Formule 1-race volgende week in de Belgische Ardennen.

Voor de Max Verstappen-tribune kan een losse zondagkaart of een combinatieticket voor vrijdag én zaterdag aangeschaft worden. Deze laatste tickets zijn op SportStadion.nl te bemachtigen, maar a.s. zondag ook in de speciale SportStadion-stand op Circuit Zandvoort. Deze stand bevindt zich in de Max Verstappen-merchandise trailer, die op Circuit Zandvoort rechts achter de tunnel te vinden is.

Alleen op zondag op Circuit Zandvoort krijg je bij aankoop van een zondagticket een gratis - door Max zelf gesigneerd - oranje Max Verstappen-tribune t-shirt!
Zolang de voorraad strekt.