scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Prijswinnaar Hongarije bekend

Gepubliceerd op 31 juli 2017 door Niels Hendrix

Bij de elfde ronde van de door Verstappen.nl in samenwerking met de Max Verstappen webshop opgezette prijsvraag, viel de nieuwe oranje Max Verstappen driver cap met een oranje VER vlag te winnen. Er dongen 442 deelnemers mee.

De snelste raceronde van Max tijdens de wedstrijd in Hongarije moest worden voorspeld. In de 44e ronde noteerde de Nederlandse Red Bull Racing-coureur een 1:20.490 als zijn snelste rondetijd tijdens de race. Met 1:20.491 zat Charrel Jalving daar maar één duizendste van af! Hij is dan ook de terechte winnaar van de oranje Max Verstappen driver cap en de oranje VER vlag, na een gokje gewaagd te hebben via de vernieuwde prijsvraag.

“Dat is tof om te horen. Ik ben erg blij dat ik heb gewonnen!”, aldus een enthousiaste Charrel, die de Formule 1 al zo’n twintig jaar volgt. “Om na Jos nu ook Max te zien strijden in de Formule 1, dat is erg speciaal. Buiten het feit dat ik een fan van de sport ben, is het als Nederlander altijd leuk om coureurs uit eigen land te zien strijden.”

De prijswinnaar heeft alle vertrouwen in de kunsten van Max. “In het kader van ‘als je niet tegen je verlies kunt, moet je zorgen dat je wint’ weet ik dat het goed gaat komen met Max. Hij is zo gedreven en neemt geen genoegen met minder dan de winst. Hetzelfde geldt voor mij, daarom ben ik ook erg blij met deze prijs!”

Niet gewonnen of geen geduld? Via de Verstappen webshop is direct alle merchandise te bestellen, ook de nieuwe oranje Max Verstappen driver cap, die Max op Spa zal dragen! Naast de Max-producten zijn eveneens Red Bull Racing items beschikbaar, ook voor dames en kinderen.

Vragen over de merchandise? Neem dan via www.verstappenshop.nl contact op met de Verstappen webshop, waar ze je graag verder helpen!