Oranje Max Verstappen driver caps: nu verkrijgbaar!

Gepubliceerd op 17 juli 2017 door Niels Hendrix

Max Verstappen is trots op onze Nederlandse kleur en geniet van de volle oranje tribunes. Als blijk van waardering richting alle enthousiaste fans daarom vanaf nu verkrijgbaar in de Verstappen webshop: oranje Max Verstappen driver caps!

Het is de officiële Max Verstappen/Red Bull Racing driver cap, die Max tijdens zijn thuisrace eind augustus op Spa-Francorchamps zal dragen. Deze speciale oranje cap is beschikbaar in de uitvoeringen, 'flat', ‘curved’ en ‘kids’.

Klik hier om de oranje Max Verstappen driver cap te bestellen.

Alle Max Verstappen en Red Bull Racing-merchandise is behalve online ook in de onlangs geopende Max Verstappen store verkrijgbaar. Deze winkel is de fysieke locatie van Verstappenshop.nl, waar ook unieke items uit de carrière van Max te bewonderen zijn.

De openingstijden van de Max Verstappen store: woensdag tot en met vrijdag van 13.30 uur tot 17.30 uur, op zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur, en elke zondag dat er een Grand Prix is van 10.00 uur tot 17.00 uur. Het adres van de Max Verstappen store: Bosstraat 91A, 6071 XT Swalmen, Nederland
Betalingen ter plaatse kunnen uitsluitend via pin voldaan worden.

Vragen over de merchandise? Neem dan via www.verstappenshop.nl contact op met de Verstappen webshop, waar ze je graag verder helpen!