Prijsvraag Oostenrijk kent geen winnaar: dubbele kans in Groot-Brittannië

Gepubliceerd op 11 juli 2017 door Niels Hendrix

Er dongen ruim 400 deelnemers mee bij de negende ronde van de door Verstappen.nl in samenwerking met de Max Verstappen webshop opgezette prijsvraag. Omdat Max al in de eerste ronde van de race uitviel en dus geen rondetijd heeft laten noteren, hebben we helaas geen winnaar aan kunnen wijzen. Er is besloten deze prijs, een paar schoenen uit de MV collection, als extra prijs door te schuiven naar de prijsvraag van Groot-Brittannië. Daar zullen dus twee prijswinnaars zijn! Die prijsvraag is inmiddels geopend: 

Deze tiende ronde van het seizoen is een paar schoenen (t.w.v. € 74,95) te winnen en daarnaast geven we een t-shirt (t.w.v. € 39,95) samen met een korte joggingbroek (t.w.v. € 54,95) weg. Deze producten zijn afkomstig uit de MV collection en zijn uiteraard, naast alle overige Max Verstappen en Red Bull-merchandise, verkrijgbaar via Verstappenshop.nl.

Je kunt je voorspelling van de snelste raceronde van Max tijdens de wedstrijd in Groot-Brittannië op zondag 16 juli via de button prijsvraag op Verstappen.nl inzenden. De winnaar is diegene die het dichtst bij de daadwerkelijke rondetijd van Max zit. Mochten er meerdere winnaars zijn dan beslist het lot.

Zo speel je voortaan mee met de Verstappen.nl-prijsvraag:

  1. Registreer je (eenmalig) op het Verstappen forum via http://forum.verstappen.nl.
  2. Log in via het forum. Bezoek daarna de prijsvraag pagina, via dezelfde browser.
  3. Vul daar eenmalig je adresgegevens en telefoonnummer aan. Deze worden gebruik om contact op te nemen indien je gewonnen hebt.
  4. Speel mee door je voorspelling van de snelste raceronde van Max in te vullen!

Het registreren en aanvullen van de adresgegevens is eenmalig, daarna kun je onbeperkt (kosteloos) meespelen en maak je elke Grand Prix kans op mooie prijzen.

FAQ

  • Het inloggen via het forum is een vereiste: je forum account is tevens je prijsvraag account.
  • Na inloggen op het Verstappen forum ga je in dezelfde browser naar de prijsvraag pagina.
  • Lukt het niet om in te loggen, log dan een keer geforceerd uit en weer in op het forum.
  • Eenmaal ingelogd wordt de eerste keer gevraagd je adres en telefoonnummer aan te vullen. Die gegevens worden gebruikt om contact op te nemen indien je gewonnen hebt. Wij zullen deze gegevens uitsluitend daarvoor aanwenden.

Vervolgens kun je meespelen door via de invulpagina je voorspelling in minuten, seconden en duizendsten van seconden op te geven. Zolang de prijsvraag loopt, kun je deze voorspelling onbeperkt aanpassen. Echter, zodra de race van start gaat, zal de prijsvraag sluiten en is aanpassen niet langer mogelijk.

Na afloop van de race zal het systeem aan de hand van de tijd van Max’ werkelijke snelste raceronde de winnaar berekenen en bekend maken. Wij nemen vervolgens op korte termijn contact met de winnaar op.

Vragen of opmerkingen over het nieuwe prijsvraag systeem? We helpen je graag via het Verstappen forum.

Vragen over de merchandise? Neem dan via www.verstappenshop.nl contact op met de Verstappen webshop, waar ze je graag verder helpen!

Veel spelplezier!