Schaalmodel 1:43 RB12 "aero rake" Maleisië 2016 verkrijgbaar!

Gepubliceerd op 27 juni 2017 door Niels Hendrix

Op 30 september 2016 reed Max Verstappen tijdens de eerste vrije training van de Grand Prix van Maleisië met een zogenaamde 'aero rake'. Deze aerodynamica test, waarbij middels een rek vol sensoren de luchtstromingen bekeken worden, leverde waardevolle informatie op voor de verdere ontwikkeling van de RB12. Van deze test met ‘aero rake’ is nu een uniek 1:43 schaalmodel te koop op Verstappenshop.nl 

De 1:43 RB12 ‘aero rake’ Maleisië 2016 komt met het opvallende ‘hekwerk’ bevestigd op de monocoque. Verder is dit bijzondere Minichamps model voorzien van medium compound banden, een oranje helmpje en is het een limited edition van 1.000 stuks. Bestel hem snel hier!

Je kunt sinds kort voor schaalmodellen ook terecht in de officiële Max Verstappen store. Naast schaalmodellen vind je er alle Max Verstappen en Red Bull Racing merchandise, gecombineerd met unieke items die symbool staan voor de carrière van Max.

Vragen over de merchandise? Neem dan via www.verstappenshop.nl contact op met de Verstappen webshop, waar ze je graag verder helpen!