Prijswinnaar MV collection polo bekend

Gepubliceerd op 26 juni 2017 door Niels Hendrix

Bij de achtste ronde van de door Verstappen.nl in samenwerking met de Max Verstappen webshop opgezette prijsvraag, viel een polo uit de nieuwe MV collection (t.w.v. € 49,95) te winnen. Er dongen ruim zeshonderd deelnemers mee.

De snelste raceronde van Max tijdens de wedstrijd in Baku moest worden voorspeld. In de 10e ronde noteerde de Nederlandse Red Bull Racing-coureur een 1:46.398 als zijn snelste rondetijd tijdens de race. Met 1:46.401 zat Jeroen Stins daar maar drie duizendsten van af! Hij is dan ook de terechte prijswinnaar.

“Bedankt voor de gave polo, tof!”, reageert Jeroen blij. Hij volgt de Formule 1 al jaren en intensiever sinds Max er rijdt. “Leuk om te zien dat we zo’n talent in de F1 hebben rondrijden. Ik kijk elke wedstrijd samen met mijn zoons van twee en zes jaar. Twee grote fans!” De Toro Rosso-kleding werd vorig jaar na de overstap allerijl vervangen door Red Bull Racing-merchandise. “Jammer dat het seizoen tot op heden nog niet heel positief verloopt, maar we hopen toch op een mooi jaar voor Max.”

Over de Azerbeidzjaanse Grand Prix meldt de prijswinnaar: “Red Bull Racing deed het onverwacht goed op Baku en dan vooral onze Max. Wat haalt hij veel uit de wagen. De race bood mogelijkheden voor Max, maar wat was die defecte auto ontzettend balen zeg. Verder was het een leuke race om te zien. Op regen na, kwam alles er wel in voorbij…”

“Max, houd je hoofd koel en dan bedoel ik niet rondrijden met je vizier open, hè”, zegt Jeroen met een knipoog. “Jouw tijd komt er ook aan. Met jouw talent moet de wereldtitel haalbaar zijn en dat gaat heus wel gebeuren.”

Niet gewonnen of geen geduld? Via de Verstappen webshop is direct alle merchandise te bestellen, ook de Max Verstappen RBR driver cap en de te winnen MV collection polo! Naast de Max-producten zijn eveneens Red Bull Racing items beschikbaar, ook voor dames en kinderen.

Vragen over de merchandise? Neem dan via www.verstappenshop.nl contact op met de Verstappen webshop, waar ze je graag verder helpen!