Schaalmodel 1:43 RB12 Brazilië 2016 verkrijgbaar!

Gepubliceerd op 20 juni 2017 door Niels Hendrix

Op 13 november 2016 leverde Max Verstappen een fenomenale prestatie tijdens de GP van Brazilië. Op het kletsnatte circuit van Interlagos reed Max, na een indrukwekkende inhaalrace, van P16 naar P3. Van deze memorabele race is nu een uniek 1:43 schaalmodel te koop op Verstappenshop.nl. 

De 1:43 RB12 van Brazilië 2016 komt met de kenmerkende (blauwe) Pirelli regenbanden, een handje uit de cockpit, de leeuw op de oranje helm, het nieuwe logo op de neus en is een limited edition van 2.000 stuks. Bestel hem snel hier!

Je kunt sinds kort voor schaalmodellen ook terecht in de officiële Max Verstappen store. Naast schaalmodellen vind je er alle Max Verstappen en Red Bull Racing merchandise, gecombineerd met unieke items die symbool staan voor de carrière van Max.

Heb je liever het grotere 1:18 model van de Grand Prix van Brazilië? Ook deze vind je in de Max Verstappen store, of bestel direct online!

Vragen over de merchandise? Neem dan via www.verstappenshop.nl contact op met de Verstappen webshop, waar ze je graag verder helpen!