Terugblik op opening Max Verstappen store

Gepubliceerd op 19 juni 2017 door Niels Hendrix

Afgelopen zaterdag opende de enige officiële Max Verstappen store voor de eerste keer haar deuren. Vanuit het hele land waren fans naar het Limburgse Swalmen afgereisd en de eersten stonden al ruim een uur voor de opening te popelen. Over de dag gezien werden zo’n tweeduizend bezoekers ontvangen, tot uit Frankrijk en Groot-Brittannië aan toe.

In ons laatste fotoalbum blikken we terug op de geslaagde opening van de Max Verstappen store.

De winkel is de fysieke locatie van Verstappenshop.nl en het volledige online aanbod is in de winkel verkrijgbaar. Naast de nieuwste collecties merchandise, zijn er unieke items te bewonderen die symbool staan voor de carrière van Max. Denk aan helmen uit zijn hele carrière, de allereerste kart van Max, bijzondere trofeeën uit de beginjaren van Max, race-overalls en (hand)schoenen.  

Bij de Max Verstappen store is voldoende (gratis) parkeergelegenheid, kan alle kleding gepast worden en het is binnenkort tevens het afhaalpunt voor bestellingen gedaan via Verstappenshop.nlBetalingen ter plaatse kunnen uitsluitend via pin voldaan worden.

De reguliere openingstijden van de Max Verstappen store: woensdag tot en met vrijdag van 13.30 uur tot 17.30 uur en op zaterdag en zondag van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Het adres van de Max Verstappen store: Bosstraat 91A, 6071 XT Swalmen, Nederland