Eerste blik op de unieke items in de Max Verstappen store

Gepubliceerd op 16 juni 2017 door Niels Hendrix

Op zaterdag 17 juni om 10.00 uur openen de deuren van de enige officiële Max Verstappen store. Vanwege zijn drukke agenda zal Max zelf niet aanwezig zijn bij die opening, maar toen hij eerder deze week een kijkje nam, was hij zichtbaar onder de indruk van het resultaat: "Echt heel mooi!"  

De winkel is de fysieke locatie van Verstappenshop.nl en het volledige online aanbod zal in de winkel in het Limburgse Swalmen verkrijgbaar zijn. Naast de nieuwste collecties merchandise, zijn er unieke items te bewonderen die symbool staan voor de carrière van Max. Denk aan helmen uit zijn hele carrière, van karting tot Formule 3 en Formule 1. Uit de koningsklasse van de autosport gaat het om de Scuderia Toro Rosso (2015) helm, waarmee Max zijn eerste F1-race reed, de Red Bull Racing (2016) helm, waarmee hij zijn eerste Grand Prix-zege behaalde en de huidige 2017 Red Bull Racing-helm. 

Een andere unieke blikvanger is de allereerste kart van Max, waarop hij rondjes draaide toen hij 4,5 jaar oud was. Eigenlijk wilde vader Jos wachten tot Max zo'n 6 jaar oud was voor hij een kart zou krijgen, maar Max bleek op die jonge leeftijd al erg overtuigend en vastberaden. Behalve bijzondere trofeeën uit de beginjaren van Max, zijn er ook race-overalls en (hand)schoenen te bekijken. In ons fotoalbum werpen we alvast een eerste blik op enkele bijzondere items die tentoongesteld staan. 

Bij de Max Verstappen store is voldoende (gratis) parkeergelegenheid, kan alle kleding gepast worden en het is binnenkort tevens het afhaalpunt voor bestellingen gedaan via Verstappenshop.nl. Betalingen ter plaatse kunnen uitsluitend via pin voldaan worden.

De reguliere openingstijden van de Max Verstappen store: woensdag tot en met vrijdag van 13.30 uur tot 17.30 uur en op zaterdag en zondag van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Het adres van de Max Verstappen store: Bosstraat 91A, 6071 XT Swalmen, Nederland