Prijswinnaar MV collection hoodie bekend

Gepubliceerd op 12 juni 2017 door Niels Hendrix

Bij de zevende ronde van de door Verstappen.nl in samenwerking met de Max Verstappen webshop opgezette prijsvraag, viel een hoodie uit de nieuwe MV collection (t.w.v. € 84,95) te winnen. Er dongen bijna achthonderd deelnemers mee.

De snelste raceronde van Max tijdens de wedstrijd in Canada moest worden voorspeld. In de 9e ronde noteerde de Nederlandse Red Bull Racing-coureur een 1:17.187 als zijn snelste rondetijd tijdens de race. Met 1:17.172 zat Jeannet van der Wiel daar maar vijftien duizendsten van af! Zij is dan ook de terechte prijswinnaar.

“Om eerlijk te zijn volg ik Max eigenlijk pas sinds de Russische Grand Prix vorig jaar. Mij zijn vooral de gewonnen GP in Barcelona, de regenrace in Brazilië en de GP van Mexico bijgebleven”, vertelt Jeannet, die zondagavond ook naar de wedstrijd in Montreal heeft gekeken. “Max had in Canada een super start! En wat was het daarna natuurlijk enorm balen, toen Max tien ronden later met een defecte auto vanaf P2 uitviel.”

“Ik hoop dat Red Bull Racing binnenkort progressie boekt met de RB13, zodat het mee kan met het niveau van Mercedes en Ferrari”, vervolgt Jeannet. “Ik vind dat Max het goed doet en het maximale uit de auto haalt. Ik wens Max nog heel veel succes voor de rest van het seizoen, en laten we hopen op meer podiums!” 

Niet gewonnen of geen geduld? Via de Verstappen webshop is direct alle merchandise te bestellen, ook de nieuwe Max Verstappen RBR driver cap en de MV collection hoodie! Naast de Max-producten zijn eveneens Red Bull Racing items beschikbaar, ook voor dames en kinderen.

Vragen over de merchandise? Neem dan via www.verstappenshop.nl contact op met de Verstappen webshop, waar ze je graag verder helpen!