Prijswinnaars Monaco bekend

Gepubliceerd op 05 juni 2017 door Niels Hendrix

Bij de zesde ronde van de door Verstappen.nl in samenwerking met de Max Verstappen webshop opgezette prijsvraag, waren twee prijswinnaars te noteren. Naast een Red Bull Racing polo (t.w.v. € 64,95) vielen er een blauw Verstappen t-shirt (t.w.v. € 29,95) plus de grijs/zwarte Verstappen snapback (t.w.v. € 35,00) te winnen. Er dongen ruim zevenhonderd deelnemers mee.

De snelste raceronde van Max tijdens de wedstrijd in Monaco moest worden voorspeld. In de 56e ronde noteerde de Nederlandse Red Bull Racing-coureur een 1:16.329 als zijn snelste rondetijd tijdens de race. Met 1:16.327 zaten zowel Pieternel Wassink als Corinne Leijdekkers daar maar twee duizendsten van af! De prijzen zijn inmiddels naar beiden opgestuurd.

Niet gewonnen of geen geduld? Via de Verstappen webshop is direct alle merchandise te bestellen, ook de nieuwe Max Verstappen RBR driver cap! Naast de Max-producten zijn eveneens Red Bull Racing items beschikbaar, ook voor dames en kinderen.

Vragen over de merchandise? Neem dan via www.verstappenshop.nl contact op met de Verstappen webshop, waar ze je graag verder helpen!