scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Horner na GP Spanje: “Hebben een goede stap voorwaarts gemaakt”

Gepubliceerd op 14 mei 2017 door Bryan van Berlo

Na afloop van de Grand Prix van Spanje laat Christian Horner, teambaas van Red Bull Racing, weten: "Daniel reed vandaag een goede race, al was deze best eenzaam. Helaas hadden we niet de snelheid om de leiders te kunnen volgen. We profiteerden van de uitvalbeurt van Bottas, waardoor Daniel naar zijn eerste podium van het jaar kon. Dat was erg mooi om te zien."

"Max had een goede start en nadat hij de buitenkant koos in bocht één, was hij het onfortuinlijke slachtoffer van Valtteri die Kimi raakte. Dit veroorzaakte een kapotte voorophanging, wat tevens zijn uitvalbeurt betekende. Erg jammer voor hem."

Terugkijkend naar weekend vertelt Horner: "We hebben een goede stap voorwaarts gemaakt wat betreft de prestaties van de auto, net zoals we dit na iedere race van het seizoen hebben gedaan. We weten ook dat we nog veel te doen hebben. Nu kijken we vooruit naar de meest prestigieuze race op de kalender, in Monaco. We hopen dat we de prestatietrend kunnen voortzetten en een goede show neer kunnen zetten."