scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Maak via Hornbach kans op een ontmoeting met Max Verstappen

Gepubliceerd op 06 maart 2017 door Niels Hendrix

Onlangs opende Hornbach haar twaalfde vestiging in Amsterdam-Sloterdijk, gelegen aan de Berchvliet 14 en langs de A5. Hiermee krijgt de hoofdstad de beschikking over een assortiment van ruim 120.000 artikelen, allemaal onder één dak. Dit viert de bouwmarkt met een lancering van een bijzondere app. Een app waarbij Max Verstappen in de introductie de hoofdrol speelt. Deze ‘Hornbach Challenge app’ is gratis te downloaden en door het spel te spelen in deze nieuwe vestiging maak je kans op een meet & greet met Max.

Hornbach denkt graag buiten de gebaande paden, Hornbach denkt groots. Vanuit dit perspectief is de app op basis van ‘augmented reality’ ontstaan. Want hoewel ‘augmented reality’ in de retail steeds vaker wordt toegepast, werd de techniek nog nooit ingezet om mensen door een winkel te leiden. Tot nu, want met de app adviseert Hornbach de bezoekers over het assortiment en leidt ze hen op een ludieke wijze rond door de bouwmarkt.

Tijdens de introductie van de app legt Max Verstappen uit dat er vijf markers in de vestiging te vinden zijn. Deze vijf markers zijn te vinden tussen ruim 120.000 artikelen. Elke marker vertegenwoordigt een van de belangrijke kernwaarden van de bouwmarkt, die hiermee stuk voor stuk op interactieve wijze worden gepresenteerd. Diegenen die de markers weten te vinden en scannen, maken kans om 18 maart Max Verstappen te ontmoeten. Want uiteindelijk zullen er tien winnaars worden geselecteerd voor een meet & greet met Max Verstappen.

De challenge loopt tot en met 17 maart. Kijk op www.hornbach.nl/challenge voor meer informatie.