Exclusief Max Verstappen RB12 1:18 schaalmodel Spanje

Gepubliceerd op 09 januari 2017 door Niels Hendrix

Op 15 mei 2016 reed Max Verstappen in Barcelona zijn eerste Grand Prix voor Red Bull Racing. Destijds achttien jaar schreef Max toen geschiedenis door die race in Spanje te winnen, als jongste Formule 1-coureur ooit. Zijn eerste zege in de Formule 1 werd een historisch moment, dat velen nog altijd kippenvel bezorgt.

Van deze unieke gebeurtenis is nu een 1:18 miniatuurmodel verkrijgbaar, exact zoals Max tijdens de Spaanse GP in zijn Red Bull Racing RB12 werd afgevlagd. Dit model met speciale doos, dat alleen verkrijgbaar is via de Verstappen webshop, is in een gelimiteerde en genummerde oplage van 1750 stuks. Wees er dus snel bij!

Klik hier voor meer informatie of om het schaalmodel te bestellen.

Zoals gewoonlijk bij Minichamps zijn de details van het schaalmodel weer van hoge kwaliteit. De gebalde vuist van Max uit de cockpit valt direct op en uiteraard is de auto voorzien van de juiste witgekleurde (medium) banden. Een ander opvallend detail is het ontbreken van de camera aan de linkerzijde van de neus: die brak door vibraties in de openingsfase van de wedstrijd af. Kortom het schaalmodel is een mooi staaltje vakwerk.

Vragen over de merchandise? Neem dan via www.verstappenshop.nl contact op met de Verstappen webshop, waar ze je graag verder helpen!

Update: Alle 1750 stuks van dit schaalmodel waren in 1,5 uur verkocht. Aangezien het een gelimiteerde oplage betreft, is dit model dus in principe uitverkocht, maar mogelijk komt er nog een enkele beschikbaar als er een order geannuleerd wordt. Houd daarvoor zelf de Verstappen webshop in de gaten.