Formule 1 jaarboek 2016 met Max Verstappen-hoofdstuk

Gepubliceerd op 14 december 2016 door Niels Hendrix

Via de Verstappen webshop is het Formule 1 jaarboek 2016 met een speciaal Max Verstappen-hoofdstuk te bestellen. Dit jaarboek is een prachtig fotografisch overzicht van het hele wereldkampioenschap, voorzien van gedetailleerde verslagen en analyses van alle Grands Prix wereldwijd in 2016, van Australië in maart tot Abu Dhabi in november.

Voor elke race zijn er twee pagina’s gereserveerd met een overzicht van de startgrid, snelste rondetijden, een verslag van de race en de einduitslag. Van het 200 pagina’s tellende boek beslaan maar liefst 140 pagina’s een portfolio met schitterende foto’s van het gehele seizoen. 

Deze speciale editie van het Formule 1 jaarboek 2016 bevat een Max Verstappen cover en 12 pagina's over het succesvolle jaar van de jongste Formule 1-winnaar ooit! Deze 12 fotopagina’s zijn speciaal toegevoegd aan het jaarboek en deze Max Verstappen-editie is alleen in de Verstappen webshop te verkrijgen.

Het Formule 1 jaarboek 2016 is per direct te bestellen en beschikbaar: klik hier!

Vragen over de merchandise? Neem dan via www.verstappenshop.nl contact op met de Verstappen webshop, waar ze je graag verder helpen!