scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Prijswinnaar Red Bull Racing sweat jacket bekend

Gepubliceerd op 18 november 2016 door Niels Hendrix

Bij de twintigste ronde van de door Verstappen.nl in samenwerking met de Max Verstappen webshop opgezette prijsvraag, viel een Red Bull Racing sweat jacket (t.w.v. € 89,95) te winnen. Er dong een recordaantal van tweeduizend deelnemers mee.

De snelste raceronde van Max tijdens de wedstrijd in Brazilië moest worden voorspeld. In de 67e ronde noteerde de Nederlandse Red Bull Racing-coureur een 1:25.305 als zijn snelste rondetijd tijdens de race. Dat bleek overigens ook de snelste raceronde van het hele veld! Hugo Schel zat daar met zijn voorspelling het dichtste bij en is dan ook de winnaar van het Red Bull Racing sweat jacket.

“Wat ben ik blij dat ik bij mijn voorspelling van een regenrace ben uitgegaan”, steekt Hugo van wal. Hij volgt Max sinds zijn entree in de Formule 1. “Het is verfrissend dat er zo’n getalenteerde, goedlachse, op eigenwijze knokkende knaap in het F1-rijdersveld terecht is gekomen. Dat ik niet meer in slaap val tijdens F1-races, is echt te danken aan al hetgeen Max op de baan laat zien.”

Over de spectaculaire inhaalrace van Max in de regen in Brazilië, zegt Hugo: “De FIA was weer overdreven voorzichtig, maar met Max’ boodschap over de radio over zijn ‘onbestuurbare boot’ moest ik hartelijk lachen. Nou vind ik iedere F1-coureur die in de regen zijn auto uit de muur kan houden al een held, maar wat Max tentoonspreidde was in mijn optiek echt fenomenaal!”

Via de Verstappen webshop is direct alle merchandise te bestellen, ook de Max Verstappen cap met het nieuwe logo – verkrijgbaar in grijs en zwart! Naast de Max-producten zijn eveneens Red Bull Racing items beschikbaar, ook voor dames en kinderen. Daarbij wordt nu op geselecteerde producten korting gegeven.

Vragen over de merchandise? Neem dan via www.verstappenshop.nl contact op met de Verstappen webshop, waar ze je graag verder helpen!